Skip to main content

Yoga en ontspanning

De lessen yoga en ontspanning worden gegeven in Groningen. De houdingen zijn eenvoudig en worden in een rustig tempo uitgevoerd. Er is aandacht voor de rug, schouders, nek en ademhaling. Ook geschikt voor zwangeren voor ze starten met zwangerschapsyoga.

De lessen zijn in Al Nour met de optie om online mee te doen. Ben je geïnteresseerd? Kom dan een proefles doen. Stuur een appje naar 06-15547168, dan laat ik je weten wat de mogelijkheden zijn..

 

Ontspannen en bewegen

Heb je behoefte om na een drukke (werk)dag alles van je af laten glijden en tot rust te komen? Doe dan mee aan de yogalessen op maandag van 20:15-21:15 in Groningen.

In de yogalessen staat vooral het ervaren centraal. De houdingen die ik geef zijn eenvoudig en worden langzaam uitgevoerd, iedereen kan meedoen. In de houdingen ervaar je door adem en beweging wat je lichaam vertelt. Door in aandacht te ontspannen komt je denken tot rust en is er weer contact met je lijf. Kunnen en beheersen zijn niet belangrijk, ervaren en zijn wel. Deze groep is ook geschikt voor zwangeren die alvast willen starten met yoga en nog geen 20 weken zwanger zijn. Na 20 weken kun je overstappen op de zwangerschapsyoga groep.

De lessen beginnen met een zittende meditatie. Daarna doen we diverse houdingen waarbij ik aanpassingen geef als jouw lichaam beperkingen aangeeft. Aan het eind van de les mag je je helemaal overgeven aan een volledige ontspanning.

Praktisch

Wanneer: maandagavond van 20:15 tot 21:15
Waar: Al Nour, Blekerstraat 17, Groningen
Kosten: € 50 voor een strippenkaart van 5 lessen (proefles € 5)

Er is plek voor 10 mensen.

Zin om mee te doen?

Meld je dan aan via de mail: yogapraktijk(at)theasmit.com of app/bel 06-15547168

Tip

Doe makkelijk zittende kleding aan en neem eventueel een kleedje of een handdoek mee om op het matje te leggen. Matjes, dekens en kussentjes zijn aanwezig.