Skip to main content

Over mij

Thea Smit (1968), getrouwd en moeder van twee dochters (1998 en 1999). “Sinds mijn studietijd ben ik bezig met yoga. Het is voor mij een manier om te voelen, in contact te zijn. Ook tijdens mijn zwangerschappen heb ik zwangerschapsyoga gedaan. Ik heb daar erg veel aan gehad, tijdens de zwangerschap en de bevalling, maar vooral ook daarna.

Ik geef yogales in Groningen bij Al Nour en op locatie bij bedrijven. Ik ben aangesloten bij de vereniging Yoga Docenten Nederland en volg regelmatig bijscholingen (o.a. Yoga in het dagelijks leven, yoga voor de bekkenbodem en opbouw asana's vanuit de bekkenbodem). In 2022 heb ik de door de VYN erkende specialisatie Yoga voor fysiek beperkten en chronisch zieken afgerond. Naast mijn yoga activiteiten werk ik als webredacteur bij de Waddenacademie."

2003

In 2003 ben ik gestart met de 4-jarige opleiding tot yoga docent bij de Universele Yoga opleidingen (nu yoga opleiding Hara)

2006

In 2006 heb ik hier ook mijn zwangerschapsyoga specialistatie afgerond.

2007

Sinds mei 2007 ben ik gediplomeerd docent yoga en zwangerschapsyoga. Ik geef yogales in Groningen bij Al Nour en op locatie bij bedrijven.

2022

in 2022 heb ik de specialisatie Yoga voor fysiek beperkten en chronisch zieken afgerond.